Tuinaanleg

Doordat in onze maatschappij de verhoudingen veranderen, bekijken we ook onze leefomgeving met andere ogen. Het gevolg daarvan is dat huis en tuin tegenwoordig nadrukkerlijker een eenheid vormen. Ze lopen in elkaar over of schuiven over elkaar heen met opvallende beplanting, kleuraccenten en contrasterende bestrating en eventueel toegepaste materialen zoals kunststof, zodat een contrastrijke uitstraling van uw tuin ontstaat welke aansluit bij uw persoonlijke wensen. Om het maximale leef- en woonplezier uit uw tuin te halen is ook de juiste keuze voor de hovenier een belangrijk onderdeel. 

Wij zijn gespecialiseerd in het aanleggen van uw tuin en of renoveren van uw oude tuin met gebruikmaking van de materialen die in uw tuin aanwezig zijn tot het compleet opniew inrichten van uw tuin met nieuwe materialen.

De aanleg van een tuin is specialistisch werk. Pieter Veerman werkt samen met vakmensen op het gebied van tuintekeningen, sierbestrating en bouwwerken. Met oog voor detail, bouwkundige elementen en een passie voor het hoveniersvak.

Wij maken uw tuin middels de voorjaarsbeurt klaar voor de zomer. Het is van belang dat uw tuin periodiek wordt onderhouden. Als afsluiting van het jaar, zullen wij in het najaar uw tuin klaar maken voor de winter. 

Pieter Veerman is u graag van dienst op de volgende gebieden:

- Natuurlijke tuinafscheiding (o.a. coniferen, beuken en klimop)

- Borders en plantenbakken

- Tuinbestrating

- Planten van bomen

- Het leggen van graszoden

- Grondwerkzaamheden

- Plaatsen van trampoline

- Bouwkundige elementen (o.a. schuttingen, hardhouten vlonders en overkappingen)

Wij geven advies op maat en kunnen deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Wilt u meer informatie, een afspraak maken of een offerte aanvragen neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren!

Voorbeelden van tuinaanleg